Wat leuk dat u even een kijkje komt nemen.

Wie ben ik, creatieveling, schilderes, dierenvriend, én een gedreven onderneemster, met jarenlange ervaring in de mode, verkoop, ontwerpen, vertegenwoordiging, styling, fotografie en alles wat met mode te maken heeft.

De naam Bluesz is dan ook afgeleid van mijn chihuwawa met de naam  Blue. (eigenlijk ” miss bluejeans”) maar dat bleek best lastig als ik haar riep 😉

Eén van mijn favoriete bezigheden, én misschien ook wel die van u, is het zoeken naar leuke mode, mooie producten en combinaties.

Er leuk uit zien en je goed voelen in je outfit, een blij gezicht, dat is wat ik graag hoor en zie, niets is leuker als een tevreden klant.

Ik sta regelmatig op Ibiza fairs en evenementen, jaarmarkten, braderieën, weekmarkten en kledingparty’s, wat ik enorm leuk vind om te doen, maar soms komt het daarom ook wel eens voor dat een artikel iets sneller uitverkocht is.

Niet leuk natuurlijk als u zich  verheugd heeft op die mooie jurk of tuniek, maar ik ga er alles aan doen om dat artikel alsnog te leveren, misschien één of twee dagen later, mits het uit Italië moet komen, dan zit er misschien een weekje tussen, de collecties wisselen snel dus kom regelmatig even kijken.

Mijn creativiteit uit zich ook in de altijd gezellige workshops die ik organiseer, én in de schilderijen die ik maak.

Óók zet ik hier regelmatig neer op welke evenementen Bluesz te vinden is, of u kunt de Facebook pagina volgen, ook handig om de nieuwste mode en aanbiedingen te zien langskomen.

Bent u nieuwsgierig of twijfelt u of iets past, stuurt u gerust ook dán  een mail, of neem contact op via facebook, dan meet ik het artikel op, of geef advies.

Sinds april 2020 ben ik een leuke winkel gestart in het hartje van Purmerend, in één van de leukste winkelstraatjes Padjedijk 12, uiteraard bent u daar van harte welkom om alles te bekijken en te passen, de winkel is een beleving op zich, alles in de sfeer van het mooie eiland Ibiza, wat winkelen een fijne ervaring maakt, want daar gaat het uiteindelijk ook om, blij worden van shoppen!

  Met vriendelijke groeten Astrid, en misschien tot gauw.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Je naam *
Je e-mailadres *

Wat wil je ons vertellen?

Je vraag / Opmerking