Algemene voorwaarden

Ruilen en retourneren

Voldoet het artikel niet aan uw verwachtingen, of is de maat of kleur niet goed, geen probleem!”

U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en het product retour te sturen , maar wij zouden het toch waarderen als u een reden geeft om zo de dienstverlening en service te kunnen verbeteren naar de klant toe. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening!

U kunt het pakketje retour sturen naar het adres wat op de bon vermeld staat.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is, en in de originele verpakking zonder beschadiging” Wij adviseren u dit op zijn minst traceerbaar te doen omdat u zelf verantwoordelijk bent voor de zending. Pakketten die niet volgens deze voorwaarden retour worden gezonden of onvoldoende gefrankeerd zijn, worden niet in behandeling genomen.

Er zijn een paar uitzonderingen die niet onder het recht van retour vallen met name de handgemaakte artikelen, oorbellen, Sale artikelen, collectors items en vintage artikelen.

Het product mag niet gedragen of gewassen zijn, tevens mogen de labels niet verwijderd zijn en geen veranderingen aangebracht aan het artikel.

Sieraden kunnen na verloop van tijd verkleuren ook door invloed van zonlicht, zeewater, chloor of andere middelen zoals parfum, haarlak en make-up, daarom valt verkleuring niet onder de garantie.

Uitgesloten van garantie zijn ritsen, bevestigingsdelen en strass-stenen en andere plakstenen en bedrukkingen. Het verkeerd wassen van het artikel en omgang met het artikel.

Heeft u verder nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op:

shop@bluesz.nl

iDEAL

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank.

Tijdens het afhandelen van de betaling maken wij gebruik van een beveiligde SSL internetverbinding. De SSL software zorgt ervoor dat de betalingsinformatie versleuteld over het internet wordt verstuurd. U herkent de veilige verbinding aan de groen gekleurde browserbalk en het slotje rechts bovenin naast de browserbalk. Het is dus veilig om te betalen in onze webwinkel.

Met vriendelijke groet Team Bluesz concept

Winkelwagen